Tekstbureau Studio Zingever kan u een puntig en pakkend geformuleerde SEO-tekst bieden, die

 • afgestemd is op uw doelgroep en hun vragen beantwoord;
 • uw meest overtuigende verkooppunten bevat;
 • enthousiaste klantquotes toont;
 • uw verhaal gestructureerd overbrengt;
 • de hoofdzaken centraal stelt;
 • nuttige content biedt over de ingetikte zoekwoorden;
 • handig gebruikmaakt van de laatste SEO-schrijftechnieken voor een hogere zoekmachinenotering;
 • lekker leesbaar is en nieuwsgierig maakt.

SEO-copywriting voor zoekmachine-optimalisatie

Een pakkende en informatieve webtekst is mooi, maar dan moet deze tekst ook nog gelezen worden. Uw site moet dus gevonden worden. Met bepaalde slimmigheden (lees: SEO-tekstschrijven) kan Studio Zingever u hierbij van dienst zijn. Door tijdens het schrijfproces vernuftige woordkeuzes te maken, scoort uw site namelijk hoger, omdat dat ene woord vaker gezocht wordt. Onder andere opdrachtgever RobWelding profiteerde van deze SEO-schrijftechniek: binnen 1 week steeg de lasrobotspecialist van de 9e naar de 3e positie bij de belangrijke zoekterm ‘lasrobots’. En een hoge zoekmachinenotering is belangrijk, want onderzoek toont aan dat 70 procent van de mensen niet verder kijkt dan de eerste 4 zoekresultaten. Kortom, als u hier niet tussen zit (bij de voor u relevante zoektermen), dan loopt u bezoekers mis.

Kosten nieuwe webtekst

Studio Zingever rekent € 100,- per webpagina. Dit is exclusief een SEO-zoekwoordenonderzoek van € 105,- en € 60,-/uur voor interviewen en reizen.
Wilt u een offerteprijs opvragen? Mail dan naar info@studiozingever.nl en u ontvangt de offerte binnen 1 werkdag.

Onderhoud bestaande webtekst

Studio Zingever verzorgt als SEO-copywriter naast nieuwe webteksten voor fonkelnieuwe websites, ook het onderhoud van bestaande webteksten. Hiervoor biedt Studio Zingever 2 servicepakketten:

PAKKET 1:

PERIODIEKE WEBTEKST-UPDATE (AL VANAF € 70,-)

Als uw webtekst/webcontent actueel, relevant en nuttig is met betrekking tot de voor u belangrijke zoekwoorden, dan:

 • geeft Google u een hogere ranking;
 • verhoogt u de kans op leads/offerte-aanvragen.

Maar voor de meeste organisaties is de webtekst niet de corebusiness. Met als gevolg dat de webtekst niet biedt wat u allemaal te bieden heeft. Voor Studio Zingever is webtekst wel corebusiness. Daarom neem ik u deze zorg graag uit handen. Met plezier actualiseert reclameschrijver Kees van Vlastuin o.b.v. een onderhoudscontract uw website periodiek door:

 • oud nieuws te verwijderen en het nieuwste nieuws aan de webtekst toe te voegen;
 • eventuele e-mailnieuwsbrieven of persberichten in te voegen;
 • oude vacatures te verwijderen en nieuwe te vermelden;
 • teksten te actualiseren indien nodig.

Zodat u zich kunt focussen op uw kerntaken, maar uw website tegelijkertijd steeds actuele en relevante informatie biedt aan uw potentiële klanten.

Interesse?
Mail naar info@studiozingever.nl en wij bellen of mailen u binnen 1 werkdag.

PAKKET 2:

EENMALIGE WEBTEKST APK (AL VANAF € 70,-)

Wanneer u twijfelt over de leesbaarheid en spelling van uw webtekst, onderwerpt Studio Zingever uw webtekst met plezier aan een Webtekst APK. Al vanaf € 70,-/webtekst heeft u een correcte en lekker leesbare webtekst.

Interesse?
Mail naar info@studiozingever.nl als u meer wilt weten.

Voorbeeld webteksten Studio Zingever

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.