Tekstbureau Studio Zingever kan u een puntig en pakkend geformuleerde SEO-tekst bieden, die

  • afgestemd is op uw doelgroep en hun vragen beantwoord;
  • uw meest overtuigende verkooppunten bevat;
  • enthousiaste klantquotes toont;
  • uw verhaal gestructureerd overbrengt;
  • de hoofdzaken centraal stelt;
  • nuttige content biedt over de ingetikte zoekwoorden;
  • handig gebruikmaakt van de laatste SEO-schrijftechnieken voor een hogere zoekmachinenotering;
  • lekker leesbaar is en nieuwsgierig maakt.

SEO-copywriting voor zoekmachine-optimalisatie

Een pakkende en informatieve webtekst is mooi, maar dan moet deze tekst ook nog gelezen worden. Uw site moet dus gevonden worden. Met bepaalde slimmigheden (lees: SEO-tekstschrijven) kan Studio Zingever u hierbij van dienst zijn. Door tijdens het schrijfproces vernuftige woordkeuzes te maken, scoort uw site namelijk hoger, omdat dat ene woord vaker gezocht wordt. Onder andere opdrachtgever RobWelding profiteerde van deze SEO-schrijftechniek: binnen 1 week steeg de lasrobotspecialist van de 9e naar de 3e positie bij de belangrijke zoekterm ‘lasrobots’. En een hoge zoekmachinenotering is belangrijk, want onderzoek toont aan dat 70 procent van de mensen niet verder kijkt dan de eerste 4 zoekresultaten. Kortom, als u hier niet tussen zit (bij de voor u relevante zoektermen), dan loopt u bezoekers mis.

Kosten webtekst

Studio Zingever rekent € 100,- per webpagina, inclusief 1 correctieronde.
Daarnaast brengt het tekstbureau € 105,- voor een SEO-zoekwoordenonderzoek en € 60,-/uur voor interviewen en reizen in rekening.
Wilt u een offerteprijs opvragen? Mail dan naar info@studiozingever.nl en u ontvangt de offerte binnen 1 werkdag.

Webtekst voorbeelden

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Studio ZingeverFollow

Studio Zingever

't Was opnieuw een genoegen om aan het relatiemagazine van @BuntGroepEde mee te mogen werken. Voor meer, zie https://buntgroep.nl/home/grow!/

Kees van Vlastuin lanceerde onlangs z'n eerste boek: BROERS, de vanzelfsprekendste vriendschap. Een klein boekje weliswaar en uitgegeven in eigen beheer, maar, het begin is er!
Voor meer informatie, een inkijkexemplaar, recensies en/of het bestellen, zie https://studiozingever.nl/boek/.

Dit voorjaar schreef Studio Zingever een serie artikelen voor het magazine van @SchenkTransport. Als bijlage één van deze artikelen. De schrijver zelf herleest dit, vier maanden later, met genoegen.

Studio Zingever vond het 'leuk' om ook dit jaar het 1-april-persbericht van Kippie te mogen schrijven. Zie: https://www.ad.nl/dordrecht/in-deze-1-aprilgrappen-waren-we-bijna-getrapt~a8db4924/?fbclid=IwAR2pl8LveeQ5etYnwdKC2sCtY6ZLG_jxHatW_nKUd5n6-qB_7iQAyV1Z4d0

Omschakelen van traditionele naar biologische landbouw is een zeer lastige stap. Toch waagt de Zuid-Hollandse boer Cornelis Mosselman een poging. Hij neemt geïnteresseerden graag mee in z'n verhaal via de website http://www.vooruitboeren.com. Studio Zingever schreef deze webtekst.

Load More...