Studio Zingever krijgt m.b.t. e-mailnieuwsbrieven regelmatig vragen over de Wet bescherming persoonsgegevens. Mensen vragen dan of ze zomaar naar iedereen mailings mogen sturen. In het kort is het antwoord als volgt: u mag ongevraagd een commerciële mailing sturen naar bestaande klanten (iedereen die ooit een factuur van u heeft betaald), zolang die maar betrekking hebben op soortgelijke producten en/of diensten. Verder schrijft de Telecomwet voor dat u berichten met een commercieel doel niet mag versturen naar niet-klanten, als u daarvoor geen expliciete toestemming heeft gekregen.

E-mailnieuwsbrieven met uitschrijfoptie

Mocht iemand toch bezwaar maken tegen uw e-mailberichten via spamklacht.nl, dan is er overigens ook nog geen reden voor paniek. De OPTA, de organisatie die toeziet op de naleving van de Telecomwet, hanteert het principe ‘Eén klacht is geen klacht’. Tot slot verstuurt tekstbureau Studio Zingever geen digitale nieuwsbrieven zonder uitschrijfoptie.

Wilt u meer weten over e-mail en privacy? Surf dan naar www.acm.nl.

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Zin in nieuwsbriefzinnen?
(06) 19 66 24 16 info@studiozingever.nl