Sinds de invoering van de Europese privacywet in 2018 zijn sommige ondernemers terughoudend wat e-mailnieuwsbrieven betreft. Ten onrechte stelt Studio Zingever: klanten, oud-klanten en nieuwsbriefinschrijvers mogen als vanouds gemaild worden en deze groepen zorgen voor het gros van de omzet.
Vanwege corona wint e-mailmarketing in 2020 echter weer aan populariteit, omdat bedrijven via mailings in contact kunnen blijven met relaties.

Uw organisatie promoten via een e-mailnieuwsbrief verdient dus aanbeveling. Dit kunt u zelf doen, maar bakt u ook uw eigen brood? Daarom verzorgt tekstbureau Studio Zingever voor meerdere organisaties de e-mailings. Daarvoor biedt het tekstbureau 3 pakketten:

 1. Uw nieuwsbrief laten maken en versturen door Studio Zingever.
 2. Uw e-mailnieuwsbrieven alleen laten schrijven door Studio Zingever.
 3. Zelf uw e-mailnieuwsbrief bouwen en versturen via de e-mailmarketingsoftware van Studio Zingever.

PAKKET 1:

NIEUWSBRIEF LATEN MAKEN EN VERSTUREN DOOR STUDIO ZINGEVER

Bij dit pakket neemt Studio Zingever u het complete traject uit handen: van template-ontwerp en het aanmaken van de mailinglist tot aan het schrijven, bouwen en verzenden van de nieuwsbrief, inclusief een rapportage achteraf. Desgewenst maken wij in overleg een jaarplanning, zodat u helemaal nergens meer naar hoeft om te kijken. Ontzorgen in optima forma dus! Zodat:

 • u zich kunt focussen op uw core business;
 • uw mailing er professioneel uitziet en slim is opgebouwd;
 • u profiteert van mijn ervaringsuren en studie;
 • de resultaten hierdoor beter zijn dan wanneer u het zelf doet;
 • u verzekerd bent van een gestructureerde en consequente verzending.

PAKKET 2:

E-MAILNIEUWSBRIEVEN LATEN SCHRIJVEN DOOR STUDIO ZINGEVER

Bij dit pakket bouwt en verstuurt u zelf de e-mailnieuwsbrieven en laat u copywriter Studio Zingever de tekst / content schrijven of redigeren. Zodat:

 • u zeker weet dat de tekst taalkundig klopt;
 • u zeker weet dat de content lekker leesbaar en duidelijk is;
 • u zeker weet dat de tekst slimme links bevat, die relevante statistieken op zullen leveren;
 • u zeker weet dat de content glasheldere call-to-action buttons / links bevat en uw kans op offerte-aanvragen groter is.

PAKKET 3:

ZELF UW E-MAILNIEUWSBRIEF BOUWEN EN VERSTUREN VIA E-MAILMARKETINGSOFTWARE VAN STUDIO ZINGEVER

Bij dit pakket kunt u de mailings zelfstandig bouwen, versturen en analyseren via de software van Studio Zingever. Dit kan al vanaf een 1-malige investering van โ‚ฌ 550,-.

Waarom e-mailnieuwsbrieven?

Een e-mailnieuwsbrief is simpelweg de snelste, goedkoopste en eenvoudigste manier om grote groepen mensen op een gepersonaliseerde manier te bereiken. Zeker als u al een adressenbestand heeft. Bent u nog niet overtuigd? Klik dan hier en lees nog veel meer over de resultaten, mogelijkheden en voordelen van e-mailmarketing.

Meer informatie

Klik op de onderstaande woorden voor meer informatie over:

Nieuwsbrief voorbeelden

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Zin in nieuwsbriefzinnen?
(06) 19 66 24 16 info@studiozingever.nl

Studio Zingever Volgen

Tekstbureau Studio Zingever schrijft commerciรซle teksten als e-mailnieuwsbrieven, webteksten en persberichten. Volgen? http://t.co/OfX704Lh9E

StudioZingever

๐’ฏ๐‘’๐“€๐“ˆ๐“‰๐‘’๐“ƒย ๐‘œ๐“‚ย ๐“‰๐‘’ย ๐“๐‘’๐“๐‘’๐“ƒ?ย 
๐’Ÿ๐’ถ๐“‰ย ๐“Œ๐’ถ๐“ˆย ๐“‹๐“‡๐‘œ๐‘’๐‘”๐‘’๐“‡.

Anno 2023 schrijft Studio Zingever namelijk ook teksten, om naar te luisteren.ย Voor podcasts.

Zoals deze รณ zo melodieuze en wonderschoon uitgesproken tekst: https://houseup.app/houseup-podcast/.

Hoe de 'waardeloze' schapenwol van schapenscheerder Dirk Jan van Dalfsen zich ontpopte tot een waardevolle, vruchtbare bodemverbeteraar.

Lees het hier: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=240&N=886.

Vanochtend de 25e e-mailnieuwsbrief voor lasrobotspecialist RobWelding mogen versturen. โ€™t Is telkens weer een plezier, om samen met deze Willie Wortels van de robotbranche, hun oranje-blauwe nieuwsbrief te mogen maken!

Zie: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=6&N=882

Deze week ploft de Veenendaal Totaal van @TotaalMagazines op de deurmat in #Veenendaal e.o. Bewoners kunnen de glossy al 30 jaar lang gratis uit de bus grissen. Studio Zingever mocht 15 jaar de eindredactie en coรถrdinatie verzorgen. Met genoegen! Dus, op naar de volgende 30 jaar!

Meer laden
studiozingever