In het huidige tijdsbestek informeren de meeste mensen zichzelf via internet. Daar moeten organisaties dus hun verkoopverhalen presenteren. Daarom zijn content marketing en storytelling de nieuwe trends.

Verwerf een plek in geheugen van lezers met content

Content Marketing is het aanreiken en delen van relevante en waardevolle informatie in de vorm van verhalen. Dit kunnen verhalen zijn in de vorm van video’s, films, teksten et cetera. Studio Zingever helpt u als copywriter graag met de tekstproducties. Met deskundige teksten kunt u inspelen op de vragen en behoeften van internetters en zich de specialist tonen op uw vakgebied. Goede verhalen die problemen oplossen veroveren een plek in het geheugen van lezers. Zodat ze later bij een specifiek product of expertise direct aan uw organisatie denken. Wanneer u verder regelmatig content publiceert, bouwt u in korte tijd een omvangrijk relatiebestand op. Bovendien beloont Google websites die regelmatig met nieuwe content komen met een hogere ranking.

Storytelling: feiten zijn inwisselbaar, verhalen raken het hart

Content marketing gaat dus uit van de kracht van een verhaal. Door de kunst van het verhalen vertellen (storytelling) goed te bedrijven, worden bedrijven onthouden. Want om een echte band met mensen op te bouwen, heeft u verhalen nodig. Ook in het zakenleven. Natuurlijk zijn de cijfers en feiten in de zakenwereld van groot belang, maar feiten zijn vaak ook inwisselbaar. Terwijl verhalen het hart kunnen raken. En als u eenmaal het hart van een klant heeft veroverd…

Zonde om niet te vertellen

Ondernemers zitten vaak vol met schitterende (verkoop)verhalen. ’t Is toch zonde om deze niet wereldkundig te maken? Studio Zingever helpt u met plezier!

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Studio Zingever Follow

Tekstbureau Studio Zingever schrijft commerciële teksten als e-mailnieuwsbrieven, webteksten en persberichten. Volgen? http://t.co/OfX704Lh9E

StudioZingever

Vanochtend de 25e e-mailnieuwsbrief voor lasrobotspecialist RobWelding mogen versturen. ’t Is telkens weer een plezier, om samen met deze Willie Wortels van de robotbranche, hun oranje-blauwe nieuwsbrief te mogen maken!

Zie: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=6&N=882

Deze week ploft de Veenendaal Totaal van @TotaalMagazines op de deurmat in #Veenendaal e.o. Bewoners kunnen de glossy al 30 jaar lang gratis uit de bus grissen. Studio Zingever mocht 15 jaar de eindredactie en coördinatie verzorgen. Met genoegen! Dus, op naar de volgende 30 jaar!

Voor @Manninck078 mocht Studio Zingever een nieuwe webtekst schrijven. Hierbij was de belangrijkste doelstelling: meer bezoekers trekken via Google. Dit resulteerde daarom niet zozeer in een poëtische webtekst, maar wel in een tekst met lekker veel populaire zoekwoorden.

1 pagina in @Hardgras1.
Een hoogtepunt uit 2021.
Een hoogtepunt uit m’n leven.

Het betreft tv overigens een flard uit m’n boekje BROERS: https://studiozingever.nl/boek/

Bij meerdere klanten druppelden kort na een door Studio Zingever vervaardigde en verstuurde e-mailnieuwsbrief de aanvragen binnen.

O.a. bij de volgende nieuwsbrief van ELAND Machines: https://tinyurl.com/2p8nt6bw.

Een e-mailnieuwsbrief, ook iets voor u?
Studio Zingever is er voor u.

Load More