Met persberichten bouwt u op een goedkope manier (lees: free publicity) naamsbekendheid op. Op termijn leidt naamsbekendheid tot nieuwe klanten.

Nog meer voordelen zijn:

  • Redactionele artikelen in vakbladen worden als geloofwaardig en betrouwbaar gezien.
  • Groot bereik en elk nieuwsbericht heeft kans op plaatsing in meerdere vakbladen/op verschillende vaksites.
  • Bereik eenvoudig te vergroten via social media en e-mailnieuwsbrief.
  • Positieve en inhoudelijke publiciteit.
  • Goed voor imago.Na plaatsing extra websitebezoekers.
  • Geschikt als nieuwsitem voor uw website, waarna Google uw site een hogere ranking geeft vanwege meer actuele en relevante content m.b.t. de zoekwoorden.
  • Meerdere persberichten zorgen voor nieuws-oeuvre op Google, dus veel informatie voor potentiële klanten.
  • Goedkoper dan advertenties.
  • Goede verhalen nestelen zich in geheugen.

Geen plaatsingsgarantie

Maar, naast deze reeks voordelen kan tekstbureau Studio Zingever nooit de garantie geven dat het persbericht daadwerkelijk geplaatst wordt. Wel is de plaatsingskans bij een nieuwsfeit gewoon groot. De vakpers heeft immers ook baat bij vernieuwend en inhoudelijk vaknieuws.

Geplaatste persberichten

Studio Zingever heeft daarom legio voorbeelden van geplaatste persberichten, zie hieronder.

Kosten

Klik hier en bekijk de prijzen voor het schrijven en versturen van persberichten.

Voorbeelden

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Zin in persberichtzinnen?
(06) 19 66 24 16 info@studiozingever.nl

Studio ZingeverFollow

Studio Zingever

't Was opnieuw een genoegen om aan het relatiemagazine van @BuntGroepEde mee te mogen werken. Voor meer, zie https://buntgroep.nl/home/grow!/

Kees van Vlastuin lanceerde onlangs z'n eerste boek: BROERS, de vanzelfsprekendste vriendschap. Een klein boekje weliswaar en uitgegeven in eigen beheer, maar, het begin is er!
Voor meer informatie, een inkijkexemplaar, recensies en/of het bestellen, zie https://studiozingever.nl/boek/.

Dit voorjaar schreef Studio Zingever een serie artikelen voor het magazine van @SchenkTransport. Als bijlage één van deze artikelen. De schrijver zelf herleest dit, vier maanden later, met genoegen.

Studio Zingever vond het 'leuk' om ook dit jaar het 1-april-persbericht van Kippie te mogen schrijven. Zie: https://www.ad.nl/dordrecht/in-deze-1-aprilgrappen-waren-we-bijna-getrapt~a8db4924/?fbclid=IwAR2pl8LveeQ5etYnwdKC2sCtY6ZLG_jxHatW_nKUd5n6-qB_7iQAyV1Z4d0

Omschakelen van traditionele naar biologische landbouw is een zeer lastige stap. Toch waagt de Zuid-Hollandse boer Cornelis Mosselman een poging. Hij neemt geïnteresseerden graag mee in z'n verhaal via de website http://www.vooruitboeren.com. Studio Zingever schreef deze webtekst.

Load More...