In De Man Achter Studio Zingever brandt de laatste jaren een vuurtje, steeds ietsje vuriger. Dit vurige vuurtje betreft het verlangen om verhalen te vertellen, mooi beschreven, via boeken.
Op 7 maart 2020 beleefde De Man Achter een voor hem persoonlijk historisch moment: in Johannesburg reikte hij tijdens de zonovergoten bruiloft van z’n jongste broer Hein, gehuld in Afrikaanse kledij, zijn eerste boek uit aan Hein en z’n kersverse echtgenote Sisi, getiteld: BROERS – De vanzelfsprekendste vriendschap. Weliswaar een klein, bescheiden boekje en uitgegeven in eigen beheer, maar, het begin is er! En, na deze eerste vingeroefening broedt De Man Achter stilletjes op meer.

Inkijkexemplaar

Foto’s en perspublicaties

Samenvatting

BROERS is een vrolijke en poëtische cocktail van losse herinneringen (over de jonge jaren van de broers Hein en Kees) en melancholische mijmeringen (over wat het is om broers te zijn). Om lezers in het almaar doordenderende leven eventjes stil te zetten, bij dát, wat van waarde is. Opdat het speciale van het ‘gewoon broers zijn’ niet zomaar voorbijgaat.
Dit stijlvol vormgegeven bundeltje handelt uiteraard over particuliere belevenissen, maar omdat het broers-zijn iets universeels is, is dit boekwerkje zonder meer interessant voor lezers die de broers niet kennen. De auteur neemt u mee in zijn verhalen over de vreugde van vriendschap, de waarde van herinneringen (wat zou een leven zijn zonder?), over God en geloof, en ja, ook over de op twee na grootste liefde van beide broers – immers, zonder bal is hun verhaal niet rond.

Productspecificaties

Auteur: Kees van Vlastuin
Uitgever: Studio Zingever
Design en drukwerk: Armée de Verre
Illustraties: Keith Oelschlager en Miss Pencil
Foto’s: Kees van Vlastuin
Eindredactie: Annemarie Janse
Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: maart 2020 (1e druk), juli 2020 (2e druk)
Afmetingen: 117 x 188 mm staand
Aantal pagina’s: 64
Bindwijze: Hardback met halflinnen band en zilveren foliedruk.
ISBN: 978-90-9033383-0

Bestellen

Hardback | € 15,- (exclusief € 4,10 verzendkosten)
Stuur een mail naar info@studiozingever.nl dat u het boek bestelt en maak € 19,10 over naar NL51 RABO 0117 2339 19 t.n.v. Studio Zingever. Binnen 1 werkdag stuurt Studio Zingever u het boek toe (zolang de voorraad strekt).

E-book | € 9,50
Stuur een mail naar info@studiozingever.nl dat u het e-book bestelt en maak € 9,50 over naar NL51 RABO 0117 2339 19 t.n.v. Studio Zingever. Binnen 1 werkdag mailt Studio Zingever u het e-book.

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Studio Zingever Follow

Tekstbureau Studio Zingever schrijft commerciële teksten als e-mailnieuwsbrieven, webteksten en persberichten. Volgen? http://t.co/OfX704Lh9E

StudioZingever

1 pagina in @Hardgras1.
Een hoogtepunt uit 2021.
Een hoogtepunt uit m’n leven.

Het betreft tv overigens een flard uit m’n boekje BROERS: https://studiozingever.nl/boek/

Bij meerdere klanten druppelden kort na een door Studio Zingever vervaardigde en verstuurde e-mailnieuwsbrief de aanvragen binnen.

O.a. bij de volgende nieuwsbrief van ELAND Machines: https://tinyurl.com/2p8nt6bw.

Een e-mailnieuwsbrief, ook iets voor u?
Studio Zingever is er voor u.

't Was opnieuw een genoegen om aan het relatiemagazine van @BuntGroepEde mee te mogen werken. Voor meer, zie https://buntgroep.nl/home/grow!/

Kees van Vlastuin lanceerde onlangs z'n eerste boek: BROERS, de vanzelfsprekendste vriendschap. Een klein boekje weliswaar en uitgegeven in eigen beheer, maar, het begin is er!
Voor meer informatie, een inkijkexemplaar, recensies en/of het bestellen, zie https://studiozingever.nl/boek/.

Dit voorjaar schreef Studio Zingever een serie artikelen voor het magazine van @SchenkTransport. Als bijlage één van deze artikelen. De schrijver zelf herleest dit, vier maanden later, met genoegen.

Load More