Voor het meest actuele studionieuws verwijzen wij u naar onze Facebook-pagina (daar kunnen we meer visueel uitpakken).

November 2019


Dit voorjaar schreef Studio Zingever een serie artikelen voor het magazine van Schenk Tanktransport.
Klik hier voor één van deze artikelen. De schrijver zelf herleest dit, vier maanden later, met genoegen.

(1) april 2019

persbericht schrijven voor Kippie
Studio Zingever vond het ‘leuk’ om ook dit jaar het 1-april-persbericht van Kippie te schrijven.
Klik hier, voor de plaatsing in het AD.

Februari 2019

webtekst schrijven
Voor een boer is omschakelen van traditionele naar biologische landbouw een zeer lastige stap. Het bestaande landbouwsysteem en de regelgeving zijn namelijk voornamelijk afgestemd op massaproductie.

Toch waagt de bevlogen Zuid-Hollandse boer Cornelis Mosselman een poging. En hij neemt geïnteresseerden graag mee in z’n verhaal vol uitdagingen, door een website in het leven te roepen waarop hij z’n avonturen deelt.

Studio Zingever mocht hiervoor de webtekst schrijven.
Websites van der Mey bouwde de site.
Zie www.vooruitboeren.com.

December 2018

tekst schrijven magazine, tekstredactie tijdschrift
Eind 2018 smaakte Studio Zingever het voorrecht om de teksten voor Onderweg te schrijven, een magazine van Schenk Tanktransport.
Sla het magazine hier open.
De Zaak Fortuin gaf alles fraai vorm.

September 2018

tekst voor website schrijven
Goed schrijven is het vinden van de juiste woorden.
Een uitdaging.
Telkens weer.

Een tekst passend vormgeven vereist evenzeer vakmanschap.
Gelukkig is er:
www.dezaakfortuin.nl.

Bekijk het samenvloeien van
tekst en vormgeving:
www.drechtstreek.nl.

Juli 2018

advertorial tommies snoeptomaten verpakken
In een tomatenkas waarin de door de zon verlichte rode tomaten schilderachtig afstaken tegen de groene tomatenplantbladeren, voerde Studio Zingever in opdracht van Verpakken Magazine een mooi gesprek met Greenco (uitvinder van de Tommies-snacktomaten) en verpakkingsontwerper MAS Brand Being. De teler maakt gezond snacken nu namelijk nóg aantrekkelijker: hij introduceert extra kleine snoeptomaten in een vindingrijke verpakking. ‘Dit moeten de nieuwe M&M’s worden!’
Voor de advertorial, klik hier.

Januari 2018


Op verzoek van RobWelding bedacht Studio Zingever een internationale productnaam voor hun vernieuwende kant-en-klare robotcel: Ready Robotic Cell.
Ook schreef Studio Zingever hier een foldertekst over en creëerde via een persbericht volop aandacht voor dit nieuwe product.

December 2017

nieuwsbrief maken voor Riwal
Voor hoogwerkerspecialist Riwal mocht Studio Zingever een mooie e-mailnieuwsbrief maken.
Met o.a. nieuws over 2 fonkelnieuwe telescoophoogwerkers van JLG.

November 2017

foldertekst herschrijven voor Teknos Drywood
Voor de internationale coatingproducent Teknos Drywood herschreef Studio Zingever een oorspronkelijk uit het Fins vertaalde tekst naar een beter leesbare Nederlandstalige foldertekst. Ook dat doet het Dordtse tekstbureau dus – met genoegen zelfs!

Oktober 2017

slogan relatiegeschenk
Soms vraagt de klant om niet meer dan 1 zin.
Klik hier voor deze ene zin i.o.v. MADEMA Steigerwerken.

September 2017

webtekst schrijven
Wat zou Nederland zijn zonder koeien?
De gezondheid van deze vriendelijke viervoeters en hun koecomfort zijn dan ook belangrijk. Air Light Systems draagt hier aan bij. Studio Zingever schreef met genoegen hun webtekst: www.al-systems.nl.

Mei 2017

e-mail nieuwsbrief maken
Interesse in zonnepanelen?
Lees dan hier de e-mailnieuwsbrief die Studio Zingever voor Beyer Electro mocht maken.

Maart 2017

persbericht schrijven en versturen
‘Fietsland Nederland wordt steeds meer een e-fietsland’, stelt Ventura Fietsen in een persbericht dat Studio Zingever (evenals de webtekst) voor hen schreef. Ook de persberichtverzending nam het tekstbureau voor haar rekening. O.a. Dordrecht.net en Fietsmarkt.com plaatsten het persbericht.

December 2016

persbericht schrijven
N.a.v. een persbericht dat Studio Zingever voor The Therapy Club schreef en verzond nam dagblad Trouw contact met hen op. De journaliste vervaardigde vervolgens deze fraaie reportage over onze opdrachtgever.

November 2016

schrijven persbericht
Voor de interessante start-up FRANK about tea mocht Studio Zingever een persbericht (her)schrijven. Onder meer RTL Nieuws, De Telegraaf, Sprout en De Ondernemer namen het bericht op.

Oktober 2016

advertentietekst schrijven voor kippie
Franchiseorganisatie Kippie zocht/zoekt ondernemers. Als onderdeel van haar zoektocht zette de organisatie een advertentie in. Studio Zingever mocht de advertentietekst schrijven. Na diverse plaatsingen in het Reformatorisch Dagblad ontving Kippie meerdere interessante aanvragen.

September 2016

balmoralsz.nl nieuws sep 16
Met trots delen steeds meer mensen op de sociale media foto’s van henzelf met een Balmoral-sigaar. De sigaar als pronkstuk. Dankzij Van Heertum Design.

Opgetekend uit:
Verpakken Magazine.

Is dit alles?
Nee. Lees hier het complete artikel.

September 2016

teksten relatiemagazine tekstschrijver copywriter
Reformatorisch Dagblad-lezers ontvingen zaterdag de Grow! bij hun krant, het relatiemagazine van Bunt Groep.
Studio Zingever mocht dit magazine schrijven, hetgeen een vrolijk plezier was!

O.a.
Haardenexpert
– sloopbedrijf RGS Groep
Derwort Daktechniek & Loodgieters
– hardhoutspecialist Uvo Lopik
komen aan bod in dit door www.treffendenco.nl fraai vormgegeven magazine.

Nieuwsgierig naar de Grow!
Klik hier en het magazine ontvouwt zich digitaal voor u.

Mei 2016

webtekst zeggelaar installatietechniek
De vernieuwde website voor Zeggelaar Installatietechniek is online gegaan.
Webdesign & development: www.fourbottles.nl.
Teksten (incl. SEO): www.studiozingever.nl.
Klantquote: ‘We ontvangen al meer offerte-aanvragen.’

Maart 2016

voice-over tekst bunt asbestsanering
Soms zijn Studio Zingevers teksten niet te lezen, maar alleen te beluisteren. Check bijvoorbeeld hoe de voice-over tekst voor Bunt Asbestsanering klinkt.
Weinig tijd? Beluister dan alleen de laatste zin…
Span AudioVisuals is de filmmaker.

Februari 2016

flyertekst
Adviesbureau Greenengineers wilde beursvoorbijgangers niet met lege handen laten passeren. Ze besloten hen een mooie flyer te overhandigen over chemische onkruidbestrijding. Alleen de tekst, daar kwamen ze niet uit. Koren op de schrijversmolen van Studio Zingever natuurlijk! Reclamebureau G2O gaf de flyer vorm.

Januari 2016

tekst brochure
Voor Klassiek aan de Rijn mocht copywriter Kees van Vlastuin eind 2015 eveneens een kort tekstje schrijven over een lange concertserie. Het verzoek was om een voorwoord te schrijven, Studio Zingever doopte dit om naar een prelude.

Oktober 2015

elsevier site sz
In opdracht van Bunt Groep mocht Studio Zingever de afgelopen weken 5 verschillende advertenties maken i.s.m. Treffend & Co. Het betrof paginagrote advertenties voor in Elsevier. Een mooie klus! We hopen dat het Bunt Groep extra business zal brengen! Nieuwsgierig naar de advertenties? Bekijk hier drie Elsevier-advertenties.

Juni 2015

advertorialverkadevoorverpakken
Verkade, een mooi merk om te interviewen en bezoeken… Studio Zingever had dit voorrecht. Voor de verpakkingsglossy Verpakken schreef het tekstbureau een smakelijk artikel over de nieuwe chocoladeverpakkingen. Ook vertelt Verkade over twee fonkelnieuwe producten: de Dubbeldik en de Flinterdun. Het artikel staat in Verpakken, maar de dikke en dunne zijn te koop in alle supermarkten! 🙂 Met delicieuse schrijversgroet!

Mei 2015

persbericht rtl nieuws volkerrail robwelding
Het vanmorgen door Studio Zingever verstuurde persbericht voor VolkerRail en RobWelding is o.a. opgepakt door RTL Nieuws! Bekijk hier hun (weliswaar verkorte) weergave van het persbericht. Het toont in elk geval de kracht en het (snelle) bereik van persberichten aan. Wij hopen dat dit persbericht VolkerRail en RobWelding nog meer mooie dingen zal brengen!

Maart 2015

advertorial Yil'driz voor Management Media
Vriendschap is geen illusie. Dankzij de mond-tot-mondreclame van een vriend mocht Studio Zingever een achtergrondverhaal schrijven voor de verpakkingsglossy Verpakken van Management Media. Over Yil’driz wereldsauzen. Met een onderscheidende puntdop veroverde Yillis Food Concepts uit Dordrecht met dit sausmerk een plek in het supermarktschap. Lof was hun deel: Yil’driz won de Wheel of Retail en een FoodAward. Afgelopen zomer verraste het merk opnieuw; de karakteristieke spitse dop kreeg een fel oranje ‘Adopter’, zodat de fles ondersteboven kan staan. Een mooie case voor Verpakken! Voor het artikel, klik hier.

PS:
Saillant detail: in de periode tussen interview en publicatie is Yil’driz overgenomen door Remia.

Oktober 2014

persbericht abb robotics
Het gecomponeerde en verstuurde persbericht voor ABB Robotics heeft z’n weg in de pers gevonden! Klik hier voor een artikel in vakblad Automatie PMA.

Oktober 2014

e-mailnieuwsbrief movexx
Bij het ontluiken van de lente werd de eerste e-mailnieuwsbrief over het wel en wee van Studio Zingever verstuurd. En terwijl vandaag de regen tegen de ramen klettert, druppelt de tweede editie de e-mailbox van onze relaties binnen. Bent u ook benieuwd? Lees dan onze e-mailnieuwsbrief van oktober 2014.

Oktober 2014

webtekst parkaanbiedingen.nl
Kort webtekstje geschreven voor parkaanbiedingen.nl. ’n Interessante website met de aanbiedingen van nagenoeg alle vakantieparken.

September 2014

e-mailnieuwsbrief movexx
De wereld wordt steeds groener, Movexx-groen welteverstaan. Meer hierover in onze e-mailnieuwsbrief voor Movexx International.

September 2014

eindredactie veenendaal totaal
Eindredactie voor Veenendaal Totaal zit er weer op! In deze september-editie staat Hoveniersbedrijf Jan van de Lustgraaf op de cover letterlijk & figuurlijk klaar voor uw tuinaanleg.

September 2014

e-mailnieuwsbrief d-tec
Weer een mooie e-mailnieuwsbrief mogen maken voor D-TEC containertrailers. Klik hier voor deze e-mailnieuwsbrief.

Mei 2014

e-mailnieuwsbrief Studio Zingever
Tekstbureau Studio Zingever heeft al vele e-mailnieuwsbrieven mogen schrijven, bouwen en verzenden voor opdrachtgevers. Maar nog nooit maakte het voor zichzelf een e-mailnieuwsbrief. Tot vandaag! U bent van harte uitgenodigd om deze debuuteditie te lezen: e-mailnieuwsbrief van Studio Zingever.

Mei 2014

e-mailnieuwsbrief Kunstplaza
E-mailnieuwsbrief geschreven, gebouwd en verstuurd voor Kunstplaza.comTitel: ‘Al glaskunst-relatiegeschenken vanaf € 19,50!’ Bekijk deze e-mailing hier.

April 2014

persbericht chd schildersbedrijf
Persbericht geschreven en verstuurd voor CHD Schildersbedrijf uit Ridderkerk. Vorige week was het persbericht in z’n geheel opgenomen in De Schakel Barendrecht en vandaag ook in De Combinatie Ridderkerk.

Maart 2014

e-mailnieuwsbrief AcoTech
In februari een persbericht in opdracht van Acotech geschreven en verstuurd. Deze is vandaag opgenomen in de iMaintain e-mailing. 1 persbericht kan dus via meerdere kanalen aandacht opleveren! Zie: http://tinyurl.com/osrt42a.

Maart 2014

e-mailnieuwsbrief Lampenkappen.com
E-mailnieuwsbrief voor www.lampenkappen.com gemaakt. Wanneer u in de nieuwsbrief op de Indoor Google Maps-link klikt, kunt u hun hele winkel van binnen bekijken!

Februari 2014

e-mailnieuwsbrief LaserWeld
Andere Europese landen laserlassen meer dan Nederland. Maar blijft dat zo? Lees meer in de e-mailnieuwsbrief voor LaserWeld.

Januari 2014

persbericht apafloors
Het vakblad Varkensbedrijf heeft het Studio Zingever-persbericht voor APA Floors in z’n geheel overgenomen. Dat is goed voor de naamsbekendheid van onze opdrachtgever! Lees het artikel hier.

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Zin in nieuwsbriefzinnen?
(06) 19 66 24 16 info@studiozingever.nl

Studio Zingever Volgen

Tekstbureau Studio Zingever schrijft commerciële teksten als e-mailnieuwsbrieven, webteksten en persberichten. Volgen? http://t.co/OfX704Lh9E

StudioZingever

𝒯𝑒𝓀𝓈𝓉𝑒𝓃 𝑜𝓂 𝓉𝑒 𝓁𝑒𝓏𝑒𝓃? 
𝒟𝒶𝓉 𝓌𝒶𝓈 𝓋𝓇𝑜𝑒𝑔𝑒𝓇.

Anno 2023 schrijft Studio Zingever namelijk ook teksten, om naar te luisteren. Voor podcasts.

Zoals deze ó zo melodieuze en wonderschoon uitgesproken tekst: https://houseup.app/houseup-podcast/.

Hoe de 'waardeloze' schapenwol van schapenscheerder Dirk Jan van Dalfsen zich ontpopte tot een waardevolle, vruchtbare bodemverbeteraar.

Lees het hier: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=240&N=886.

Vanochtend de 25e e-mailnieuwsbrief voor lasrobotspecialist RobWelding mogen versturen. ’t Is telkens weer een plezier, om samen met deze Willie Wortels van de robotbranche, hun oranje-blauwe nieuwsbrief te mogen maken!

Zie: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=6&N=882

Deze week ploft de Veenendaal Totaal van @TotaalMagazines op de deurmat in #Veenendaal e.o. Bewoners kunnen de glossy al 30 jaar lang gratis uit de bus grissen. Studio Zingever mocht 15 jaar de eindredactie en coördinatie verzorgen. Met genoegen! Dus, op naar de volgende 30 jaar!

Meer laden
studiozingever