Sinds de invoering van de Europese privacywet in 2018 zijn sommige ondernemers terughoudend wat e-mailnieuwsbrieven betreft. Ten onrechte stelt Studio Zingever: klanten, oud-klanten en nieuwsbriefinschrijvers mogen als vanouds gemaild worden en deze groepen zorgen voor het gros van de omzet.
Vanwege corona wint e-mailmarketing in 2020 echter weer aan populariteit, omdat bedrijven via mailings in contact kunnen blijven met relaties.

Uw organisatie promoten via een e-mailnieuwsbrief verdient dus aanbeveling. Dit kunt u zelf doen, maar bakt u ook uw eigen brood? Daarom verzorgt tekstbureau Studio Zingever voor meerdere organisaties de e-mailings. Daarvoor biedt het tekstbureau 3 pakketten:

 1. Uw nieuwsbrief laten maken en versturen door Studio Zingever.
 2. Uw e-mailnieuwsbrieven alleen laten schrijven door Studio Zingever.
 3. Zelf uw e-mailnieuwsbrief bouwen en versturen via de e-mailmarketingsoftware van Studio Zingever.

PAKKET 1:

NIEUWSBRIEF LATEN MAKEN EN VERSTUREN DOOR STUDIO ZINGEVER

Bij dit pakket neemt Studio Zingever u het complete traject uit handen: van template-ontwerp en het aanmaken van de mailinglist tot aan het schrijven, bouwen en verzenden van de nieuwsbrief, inclusief een rapportage achteraf. Desgewenst maken wij in overleg een jaarplanning, zodat u helemaal nergens meer naar hoeft om te kijken. Ontzorgen in optima forma dus! Zodat:

 • u zich kunt focussen op uw core business;
 • uw mailing er professioneel uitziet en slim is opgebouwd;
 • u profiteert van mijn ervaringsuren en studie;
 • de resultaten hierdoor beter zijn dan wanneer u het zelf doet;
 • u verzekerd bent van een gestructureerde en consequente verzending.

PAKKET 2:

E-MAILNIEUWSBRIEVEN LATEN SCHRIJVEN DOOR STUDIO ZINGEVER

Bij dit pakket bouwt en verstuurt u zelf de e-mailnieuwsbrieven en laat u copywriter Studio Zingever de tekst / content schrijven of redigeren. Zodat:

 • u zeker weet dat de tekst taalkundig klopt;
 • u zeker weet dat de content lekker leesbaar en duidelijk is;
 • u zeker weet dat de tekst slimme links bevat, die relevante statistieken op zullen leveren;
 • u zeker weet dat de content glasheldere call-to-action buttons / links bevat en uw kans op offerte-aanvragen groter is.

PAKKET 3:

ZELF UW E-MAILNIEUWSBRIEF BOUWEN EN VERSTUREN VIA E-MAILMARKETINGSOFTWARE VAN STUDIO ZINGEVER

Bij dit pakket kunt u de mailings zelfstandig bouwen, versturen en analyseren via de software van Studio Zingever. Dit kan al vanaf een 1-malige investering van € 550,-.

Waarom e-mailnieuwsbrieven?

Een e-mailnieuwsbrief is simpelweg de snelste, goedkoopste en eenvoudigste manier om grote groepen mensen op een gepersonaliseerde manier te bereiken. Zeker als u al een adressenbestand heeft. Bent u nog niet overtuigd? Klik dan hier en lees nog veel meer over de resultaten, mogelijkheden en voordelen van e-mailmarketing.

Meer informatie

Klik op de onderstaande woorden voor meer informatie over:

Nieuwsbrief voorbeelden

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Zin in nieuwsbriefzinnen?
(06) 19 66 24 16 info@studiozingever.nl

Twitter feed is not available at the moment.