Tekstbureau Studio Zingever kan u een puntig en pakkend geformuleerde SEO-tekst bieden, die

  • afgestemd is op uw doelgroep en hun vragen beantwoord;
  • uw meest overtuigende verkooppunten bevat;
  • enthousiaste klantquotes toont;
  • uw verhaal gestructureerd overbrengt;
  • de hoofdzaken centraal stelt;
  • nuttige content biedt over de ingetikte zoekwoorden;
  • handig gebruikmaakt van de laatste SEO-schrijftechnieken voor een hogere zoekmachinenotering;
  • lekker leesbaar is en nieuwsgierig maakt.

SEO-copywriting voor zoekmachine-optimalisatie

Een pakkende en informatieve webtekst is mooi, maar dan moet deze tekst ook nog gelezen worden. Uw site moet dus gevonden worden. Met bepaalde slimmigheden (lees: SEO-tekstschrijven) kan Studio Zingever u hierbij van dienst zijn. Door tijdens het schrijfproces vernuftige woordkeuzes te maken, scoort uw site namelijk hoger, omdat dat ene woord vaker gezocht wordt. Onder andere opdrachtgever RobWelding profiteerde van deze SEO-schrijftechniek: binnen 1 week steeg de lasrobotspecialist van de 9e naar de 3e positie bij de belangrijke zoekterm ‘lasrobots’. En een hoge zoekmachinenotering is belangrijk, want onderzoek toont aan dat 70 procent van de mensen niet verder kijkt dan de eerste 4 zoekresultaten. Kortom, als u hier niet tussen zit (bij de voor u relevante zoektermen), dan loopt u bezoekers mis.

Kosten webtekst

Studio Zingever rekent € 175,- per webpagina, inclusief 1 correctieronde.
Daarnaast brengt het tekstbureau € 275,- voor een SEO-zoekwoordenonderzoek en € 82,50/uur voor interviewen en reizen in rekening.
Wilt u een offerteprijs opvragen? Mail dan naar info@studiozingever.nl en u ontvangt de offerte binnen 1 werkdag.

Webtekst voorbeelden

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Studio Zingever Volgen

Tekstbureau Studio Zingever schrijft commerciële teksten als e-mailnieuwsbrieven, webteksten en persberichten. Volgen? http://t.co/OfX704Lh9E

StudioZingever

𝒯𝑒𝓀𝓈𝓉𝑒𝓃 𝑜𝓂 𝓉𝑒 𝓁𝑒𝓏𝑒𝓃? 
𝒟𝒶𝓉 𝓌𝒶𝓈 𝓋𝓇𝑜𝑒𝑔𝑒𝓇.

Anno 2023 schrijft Studio Zingever namelijk ook teksten, om naar te luisteren. Voor podcasts.

Zoals deze ó zo melodieuze en wonderschoon uitgesproken tekst: https://houseup.app/houseup-podcast/.

Hoe de 'waardeloze' schapenwol van schapenscheerder Dirk Jan van Dalfsen zich ontpopte tot een waardevolle, vruchtbare bodemverbeteraar.

Lees het hier: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=240&N=886.

Vanochtend de 25e e-mailnieuwsbrief voor lasrobotspecialist RobWelding mogen versturen. ’t Is telkens weer een plezier, om samen met deze Willie Wortels van de robotbranche, hun oranje-blauwe nieuwsbrief te mogen maken!

Zie: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=6&N=882

Deze week ploft de Veenendaal Totaal van @TotaalMagazines op de deurmat in #Veenendaal e.o. Bewoners kunnen de glossy al 30 jaar lang gratis uit de bus grissen. Studio Zingever mocht 15 jaar de eindredactie en coördinatie verzorgen. Met genoegen! Dus, op naar de volgende 30 jaar!

Meer laden
studiozingever