E-mailnieuwsbrieven bezorgen u:
a) meer offerte-aanvragen;
b) meer websitebezoekers;
c) en dus meer omzet.

E-mail is simpelweg de snelste, goedkoopste en eenvoudigste manier om grote groepen mensen op een gepersonaliseerde manier te bereiken. Zeker als u al een adressenbestand heeft.

E-mailnieuwsbrieven zijn de grootste motor achter omzetgroei bij webshops.

Na de mailing verstrekt het e-mailmarketingsysteem de afzender relevante statistieken over:
a) het aantal lezers;
b) wie uw lezers zijn;
c) op welke links zij klikken (en dus in welke producten/diensten ze geïnteresseerd zijn);
d) wie uw mailings doorsturen;
e) et cetera.

Met deze schat aan informatie kan de afzender gericht verder werken. Bovendien is het effect van de promotie-uiting direct meetbaar.

Consumenten zijn massa-communicatie zat. Ze willen niet lastiggevallen worden met aanbod waar ze geen interesse in hebben. E-mailnieuwsbrieven zijn via personalisatie en segmentatie specifiek af te stemmen op de ontvangers (het juiste nieuws voor de juiste doelgroep), waardoor het rendement hoger is.

U bent periodiek in beeld bij uw bestaande relaties en versterkt hiermee uw klantenbinding. Dit verlaagt uw omzet niet. Bestaande klanten leveren immers meer omzet op dan nieuwe klanten (denk aan de 80-20-regel).

Onderzoek toont aan dat mensen pas na de zevende keer dat ze met een bedrijf in contact zijn, bereid zijn om tot een aankoop over te gaan. E-mailnieuwsbrieven zijn in dit kader een zeer geschikt medium, omdat ze persoonlijk gericht zijn.

Relevante, inhoudelijke content over producten, diensten, actuele projecten et cetera is een effectief bindmiddel voor (potentiële) klanten.

Studio Zingever kan uw e-mailnieuwsbrieven eenvoudig op uw website plaatsen. Zo verschaft uw site meer ter zake doende en actuele informatie. Google beloont actuele, relevante en unieke content met een hogere ranking in de zoekmachines.

U kunt elke e-mailnieuwsbrief maximaal benutten door ze te delen op al uw social media platformen.

U kunt bestaande klantrelaties verstevigen, door hen in uw e-mailnieuwsbrief te noemen en linken.

Uw adressenbestand blijft automatisch up-to-date, want de Studio Zingever-software beheert de aan- en afmeldingen automatisch en filtert foute e-mailadressen.

Tot slot. U heeft toch vast goede bedrijfsverhalen. Is het niet zonde om deze niet te vertellen? Uw kans op extra omzet is simpelweg groter als u uw verhalen vertelt. Een e-mailnieuwsbrief is dan een goedkoop, effectief en meetbaar marketinginstrument. Bovendien kunt u via een e-mailnieuwsbrief heel snel wereldkundig maken dat u zojuist die prestigieuze award heeft gewonnen of die enorme klant heeft gestrikt.

Pakkende teksten voor nieuwe klanten en extra omzet

Wilt u meer omzet? Dan moet u communiceren. Dit kan o.a. via pakkende teksten / reclameteksten. Deze kunt u zelf schrijven, maar bakt u ook uw eigen brood…? Tekstbureau Studio Zingever uit Dordrecht beoefent het ambacht van copywriting dagelijks en helpt u graag! De teksten zijn altijd doelgericht en offerte-ontlokkend geschreven, ze moeten de opdrachtgevers immers simpelweg extra offerte-aanvragen en omzet bezorgen. Studio Zingever gaf onder meer ABN AMRO, ABB, Interpolis en de Kamer van Koophandel zin.

Zin in nieuwsbriefzinnen?
(06) 19 66 24 16 info@studiozingever.nl

Studio Zingever Volgen

Tekstbureau Studio Zingever schrijft commerciële teksten als e-mailnieuwsbrieven, webteksten en persberichten. Volgen? http://t.co/OfX704Lh9E

StudioZingever

𝒯𝑒𝓀𝓈𝓉𝑒𝓃 𝑜𝓂 𝓉𝑒 𝓁𝑒𝓏𝑒𝓃? 
𝒟𝒶𝓉 𝓌𝒶𝓈 𝓋𝓇𝑜𝑒𝑔𝑒𝓇.

Anno 2023 schrijft Studio Zingever namelijk ook teksten, om naar te luisteren. Voor podcasts.

Zoals deze ó zo melodieuze en wonderschoon uitgesproken tekst: https://houseup.app/houseup-podcast/.

Hoe de 'waardeloze' schapenwol van schapenscheerder Dirk Jan van Dalfsen zich ontpopte tot een waardevolle, vruchtbare bodemverbeteraar.

Lees het hier: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=240&N=886.

Vanochtend de 25e e-mailnieuwsbrief voor lasrobotspecialist RobWelding mogen versturen. ’t Is telkens weer een plezier, om samen met deze Willie Wortels van de robotbranche, hun oranje-blauwe nieuwsbrief te mogen maken!

Zie: https://nieuwsbrief.studiozingever.nl/display.php?List=6&N=882

Deze week ploft de Veenendaal Totaal van @TotaalMagazines op de deurmat in #Veenendaal e.o. Bewoners kunnen de glossy al 30 jaar lang gratis uit de bus grissen. Studio Zingever mocht 15 jaar de eindredactie en coördinatie verzorgen. Met genoegen! Dus, op naar de volgende 30 jaar!

Meer laden
studiozingever